Basis Cursus Astrologie

De invloed van de planeten op de organisatiestructuren van onze wereld en de psyche van de mens is door de astrologen bekeken, berekend en al in de verre oudheid vastgelegd.
Astrologie is dus geen “geloof” zoals veel mensen denken, maar een statistische wetenschap.

Deze wetenschap kunnen we gebruiken om te zien welke invloed de planeten op onze ziel hebben gehad bij onze geboorte. Daarmee kunnen we een geboorteradix ( horoscoop) vaststellen die we kunnen zien als een zeer persoonlijke blauwdruk, een grondpatroon van een individu.  Aan de hand van deze blauwdruk wordt duidelijk hoe we op natuurlijke wijze onze mogelijkheden kunnen gebruiken, welke processen we al achter de rug hebben en wat we nog mogen ontwikkelen. De stand van de planeten en hun onderlinge aspectering maakt onze karakterstructuur zichtbaar,  de gebruiksaanwijzing van ons “zelf”.

Een verklaring van de geboortehoroscoop is een helder middel om u zelf, uw partner of kind te leren “her-kennen” en te begrijpen waarom ieder mens anders is.
Inzicht in het zelf en de ander naast u, geeft de mogelijkheid om op een tolerantere, maar ook gevoeliger en rijkere wijze het leven te beleven waarin ieder kan en mag zijn in zijn/haar eigen positieve “natuur”.

In de cursus wordt een begin gemaakt met de begrippen van werking astrologische huizen en planeten in de geboortehoroscoop. De lessen zijn gebaseerd op de eeuwenoude wetenschap van de Astrologie en met als uitgangspunten, reïncarnatie en karma verdiepen we ons in een sprituele- en psychologische vorm van duiden.
Na het volgen van de basiscursus bent u geen astroloog, maar het geeft u een geheel andere kijk op de mensen om u heen. Het gedrag van een kind wordt ineens verklaarbaar, door verkregen inzicht in het basiskarakter. De problemen op uw pad zijn tot uitdagingen geworden omdat u nu begrijpt welke planetaire invloeden hieraan ten grondslag liggen.
Door het inzicht in het karma van uzelf en uw gezin krijgt u een geheel andere kijk op het te bewandelen levenspad. Het geeft steun bij de keus van hobby’s, school en studie. Het volgen van de cursus voegt een dimensie toe aan uw leven waardoor het maken van keuzes en het nemen van beslissingen een stuk makkelijker wordt.

Basiscursussen worden ieder jaar gegeven op verschillende plaatsen in Nederland en op het Caribische eiland Curaçao.
De lessen worden gegeven in een aaneensluitende periode van 10 weken, 1 dagdeel per week.
De kosten bedragen €250,00 per cursus inclusief lesmateriaal.

Aanmelding kan door contact met mij op te nemen op de 'Contact' Pagina

U krijgt dan informatie van ons en waar de eerst komende cursus plaatsvindt.