Een Groepsreading

Het onderbewuste van het verleden en het heden wordt onthuld en de toekomst wordt voorspeld in een korte sessie voor iedere deelnemer. 

Deze groepsactiviteit kan worden ingebouwd in uw eigen feest- of vergaderprogramma. 
 

Op aanvraag komt Désirée langs op locatie, waar dan ook in Nederland, voor een zo genaamde groepsreading. 
Bij een dergelijke bijeenkomst (van maximaal 10 personen) wordt na een korte uitleg en demonstratie van de verschillende divinatie –
( voorspellings) technieken, voor iedere aanwezige een legging gedaan met de Tarot kaarten.  
Zo werd bijvoorbeeld Désirée uitgenodigd tijdens een bijeenkomst van directieleden van een grote winkelketen in het land. Na de vergadering en voor het diner werd tijd ingeruimd voor ‘even iets anders’.
Of een groep van 10 vriendinnen, die al sinds de afronding van hun studie ieder jaar een weekend samenkomen, hebben een middag met Désirée ingepland in een hotel in Amsterdam. 
Ook de directieleden van een groot bedrijf in het zuiden van het land hebben een groepsreading ingepland in hun drukke agenda. Zij hadden het goed begrepen want zij reserveerden voor dit moment, waarin de toekomst voorspellingen van de oude zigeuners weer herleven, een ruimte in de oude gewelven van een hotel in Zierikzee.
De tien directieleden, heren die in niets anders geloven dan de beursberichten, waren na de sessie overtuigd dat er meer bestaat tussen hemel en aarde dan de beursnoteringen.  

Belangrijk is wel dat de deelnemers elkaar vertrouwen.

De tarot is de symbolentaal van ons onderbewustzijn en in de korte legging die Désirée doet kunnen verborgen emoties naar boven komen. Maar discretie staat hoog in het vaandel en veel informatie blijft bewaard tussen Désirée en de persoon die op dat moment geread wordt.
Persoonlijke zaken kunnen altijd later in een persoonlijke reading worden uitgewerkt. 

Een groepsreading neemt gemiddeld 2 ½ tot 3 uur in beslag. 

Belangrijk is dat de groepsreading plaats kan vinden op een rustige locatie afgesloten van de buitenwereld. Liefst in de avond of overdag in een ruimte waarin het daglicht kan worden buitengesloten.
Bijvoorbeeld; De gewelven van een hotel, een aparte kamer in een restaurant of hotel of een rustige ruimte in een  privé woning.
De deelnemers moeten aan een grote tafel kunnen plaatsnemen binnen elkaars handbereik.

Voorkeur heeft dat de groep of alleen uit mannen of alleen uit vrouwen bestaat, een gemengd gezelschap mag natuurlijk ook, maar de ervaring leert dat een homogene groep een sterke kosmische energie ontwikkeld waardoor zonder uitzondering paranormale verschijningen ontstaan. 

De kosten van een groepsreading bedragen 250 € excl reiskosten